Woonkamer

Mooie nieuwbouw woonkamer uit Stockholm

We hebben hier al heel veel Scandinavische interieurs laten zien. Appartementen en huizen in Oslo, in Kopenhagen en ook in de Zweedse hoofdstad Stockholm. De meeste van deze binnenkijkers zijn karakteristieke woningen. Oude karakteristieke woningen met mooie originele details. Eigenlijk hebben we nog nooit een Scandinavische nieuwbouwwoning laten zien. Daar gaan we vandaag verandering in brengen, we gaan een kijkje nemen in een mooie nieuwbouw woonkamer uit Stockholm!

Mooie nieuwbouw woonkamer uit Stockholm

Ruime woonkamer met vide

Karakteristieke panden zijn prachtig, maar ook moderne nieuwbouw woningen kunnen super mooi zijn. Daar is deze Scandinavische nieuwbouwwoning het perfecte voorbeeld van. De woonkamer en open keuken zijn ingericht op de begane grond. Een ruime lichte ruimte met toegang tot de zonnige tuin. Daarnaast tref ook een vide aan. Deze tref je aan boven het grote open gedeelte tussen de woonkamer en de keuken. Het enorme hoge plafond van meer dan vijf meter zorgt voor een heel mooie ruimtelijk effect in zowel de keuken als de woonkamer.

Mooie nieuwbouw woonkamer uit Stockholm

Moderne knusse zithoek

De gehele ruimte is voorzien van een donkere laminaatvloer, die gecombineerd zijn met strak gestuukte witte muren. Alles bij elkaar is ruim en ruimtelijk, maar de zithoek in de woonkamer is juist erg compact en knus. Je vindt daar een moderne grijze hoekbank op chromen poten, een hoogpolig groen vloerkleed, een design asymmetrische salontafel, een grote zwarte staande lamp en een moderne strakke witte zwevende TV meubel. De TV is strak aan de muur boven de meubel opgehangen, en de draden zijn strak achter de muur verwerkt.

Op maat gemaakte dressoir over de gehele breedte

Naast deze mooie meubels, vind je in deze zithoek van de woonkamer ook maatwerk oplossing. Langs de volledige breedte van de muur is namelijk een op maat gemaakte dressoir kast gemaakt. Een strakke witte dressoir, bestaande uit zowel open als dichte kasten. Deze biedt niet alleen veel kastruimte, maar er kunnen ook mooie decoratiespullen op de kast geplaatst worden. Denk aan grote lijsten, leuke planten, een tafellamp, stapels boeken, noem maar op.

Aan de andere kant is de open keuken ingericht met de eethoek. Een grote moderne witte keuken met een stoere grijze betonnen werkblad.

Mooie nieuwbouw woonkamer uit Stockholm

Mooie nieuwbouw woonkamer uit Stockholm

Mooie nieuwbouw woonkamer uit Stockholm

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply