Woonkamer ideeën

Grijze woonkamer in Georgiaans herenhuis

Wat een prachtige woonkamer! Deze grijze woonkamer zijn we tegengekomen op House to Home en is onderdeel van een Georgiaans herenhuis gelegen in Dublin. De Georgiaanse stijl uit zich hier in schitterende details. De woonkamer is bijvoorbeeld voorzien van een heerlijk hoog plafond, die tevens versierd is met mooie sierlijke ornamenten. Met het grijs moet je oppassen dat het niet te donker wordt, maar het grote raam zorgt ervoor dat het voldoende daglicht binnenkrijgt. Woonaccessiores zoals de mooie kussens, de vloerkleed en de abstracte schilderij zorgen ervoor dat het nóg gezelliger en warmer is. Als raamdecoratie is er gekozen voor mooie duurzame houten panelen die ook helemaal grijs zijn geschilderd. Deze vorm van raamdecoratie past helemaal in de klassieke stijl van de woonkamer. De heerlijke grote grijze loungebank is van Flexform.

Grijze woonkamer in Georgiaans herenhuis

Via housetohome.co.uk

Grijze woonkamer inrichten

De meeste mensen kiezen wit als hoofdkleur in hun interieur. Wit is neutraal en het makkelijkst mee te combineren. Grijs zie je ook wel vaak terug in interieurs, maar meestal wordt het gebruikt als bijrol in een kleurenpalet. Het brengt rust en frisheid. En deze grijze woonkamer bewijst dat grijs heel goed gebruikt kan worden als hoofdkleur. Sterker nog, er zijn bijna geen andere kleuren erbij gebruikt, zonder dat het interieur eentonig is. Hier in deze woonkamer creërt het grijze pallet juist een gevoel van verfijning en verrassende warmte.

Tóch is het belangrijk om eerst goed na te denken bij de inrichting van een grijze woonkamer. Combineer het met de juiste woonacessoires en meubels, zodat het niet te kil wordt.

Grijze woonkamer in Georgiaans herenhuis

Grijze woonkamer in Georgiaans herenhuis

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply