Woonkamer ideeën

Ideeën muurdecoraties woonkamer van ‘the apartment’

Vandaag willen we jullie inspireren met muurdecoraties ideeën voor de woonkamer van ‘the apartment’. The apartment is een project van Tina Seidenfaden Busck en haar partner Pernille Hornhaver uit Kopenhagen. Zij richten om de zoveel tijd hun appartement opnieuw in en alles wat je in het interieur ziet is ook te koop. Wat een leuk idee is dat ook! Hieronder zie je de woonkamer op zolder, voorzien van superleuke ideeën met prachtige details, meubels, woonaccessoires en muurdecoraties.

Ideeën muurdecoraties woonkamer

Boekenkast als muurdecoratie in woonkamer

Als je aan muurdecoraties in de woonkamer denkt, denk je eerder aan schilderijen, posters of fotolijstjes. Je denkt niet zo snel aan een boekenkast. Boekenkast? Ja, maar natuurlijk wel een gevulde boekenkast met kleurrijke boeken. De boekenkast in deze woonkamer is hier een perfecte voorbeeld van. Het bedekt de gehele muur van de woonkamer en helemaal gevuld met allerlei boeken. Een leuke vorm van muurdecoratie in je woonkamer.

Muurdecoraties woonkamer scheidingswand

Naast een boekenkast, is er ook een scheidingswand aanwezig in deze woonkamer. Een scheidingswand waar aan de ene kant de TV aan hangt, terwijl de andere kant vol zit met muurdecoraties. Muurdecoraties vol met leuke fotolijstjes met posters en kunstwerken. Zo heb je een eigen prive museum in je woonkamer!

Ideeën muurdecoraties woonkamer

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply