Woonkamer ideeën

Mooie woonkamer aan Nieuwe Keizersgracht Amsterdam

We hebben de keuken van dit appartement gelegen aan de Nieuwe Keizersgracht al aan jullie laten zien. Maar ook de woonkamer zit vol leuke ideeën waar je inspiratie uit kan halen. Een mooie grote woonkamer met een prachtig vrij uitzicht over de Nieuwe Keizersgracht en de Amstel.

De entree van het appartement zelf bestaat uit een door een architect ontworpen open doorloopgang/verbinding tussen de woonkamer en woonkeuken, welke aan de woonkamerzijde met ronde muren is afgewerkt, terwijl aan de keukenzijde met een rechte hoek. Dit maakt de woonkamer erg uniek en speels.

Mooie woonkamer aan Nieuwe Keizersgracht in Amsterdam

Woonkamer inrichting

Over de gehele breedte van de grote woonkamer bevinden zich 3 grote ramen. Door middel van een houten bekleding van de radiatoren is er een elegante vensterbank gecreëerd waar vandaan er genoten kan worden van een heerlijk uitzicht op de grachten en de Hermitage. De woonkamer is voorzien van mooie details, zoals de hoogwaardige eiken houten vloer uit 2000, mooi afgewerkte inbouwspotjes en de inbouw boekenkasten. Deze laatste zorgen in de woonkamer behalve voor een mooie afwerking ook voor heel veel extra bergruimte.

[portfolio_slidedhow]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply