Woonkamer ideeën

Open woonkamer met mooie details

Waren jullie onder de indruk van de badkamer en de keuken die we gisteren en eergisteren hadden geplaatst? Dan moeten jullie zéker de woonkamer ook even bekijken. De woonkamer vinden wij namelijk tóch de mooiste ruimte in deze woning in Stockholm. Het is een beetje ongebruikelijk, maar de woonkamer bevindt zich op de bovenste verdieping die je kan bereiken met de mooie open trap vanuit de hal. Als je eenmaal boven in de woonkamer aangekomen bent, wordt je aangenaam verrast door de grote open ruimte. En omdat het ook de bovenste verdieping is, heb je hier te maken met bijzondere details zoals het klein beetje schuinlopend plafond en muur. De authentieke houten balken zijn natuurlijk een verrijking voor de woonkamer.

Open woonkamer met mooie details

Via alvhemmakleri.se

Woonkamer met terras

Eén van de belangrijkste pluspunten van de woonkamer is de aanwezigheid van een terras. Via een luxe schuifpui heb je hier toegang tot. Het terras is weliswaar niet heel groot, maar als je de schuifpui helemaal opengeschoven hebt, vormt het als het ware een verlengde van je woonkamer. Op die manier wordt de buitenruimte geintegreerd met de woonkamer. Daarom is het heerlijk om de schuifpui open te klappen als het een beetje lekker weer is. En helemaal met deze perfecte ligging op het Zuid westen. Van tien uur de ochtend tot zes uur in de avond kan je hier optimaal genieten van de zon.

Woonkamer inrichting

De zithoek in de wookamer is dan ook precies ingericht voor het terras. Deze wordt gevormd door de hoekbank in de hoek en de salontafel gemaakt van een houten pallet met een glazen plaat. Beneden in de keuken zag je al een kleine eettafel staan, maar ook hier in de woonkamer is een eethoek gecreeerd met een ronde eettafel.

Open woonkamer met mooie details

Open woonkamer met mooie details

Open woonkamer met mooie details

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply