Woonkamer ideeën

Witte woonkamer ideeën

De witte woonkamer ideeën komen vandaag helemaal uit Tokyo. Hieronder zie je de witte woonkamer van een appartement gelegen in het financial discrtict van de Japanse hoofdstad. In dit appartement woont een jong stelletje die graag hulp wilden hebben bij het inrichten van hun slaapkamer, badkamer, keuken en woonkamer. Eigenlijk dus hun gehele interieur inrichting. Uiteindelijk is de opdracht gegeven aan de architecten van Studio Panda. De wens was om een woonkamer in te richten met een open karakter, transparantie en heel veel opbergmogelijkheden. Alle ruimtes binnen het huis moesten eigenlijk met elkaar in verbinding staan op de een of andere manier. Er moest bovendien rekening gehouden worden met een toekomstige kinderkamer.

Witte woonkamer ideeën

Witte minimalistische woonkamer

Zoals je aan de foto’s kan zien hebben de ontwerpers een ontwerp neergezet met een clean en minimalistisch witte woonkamer. Naast wit is er ook zwart gebruikt. Sterker nog, zwart speelt best een belangrijke rol in het concept. Zoals de eigenaren hadden gewenst is het één grote open ruimte geworden waar de keuken, eetkamer en woonkamer zich bevinden in dezelfde ruimte. Tussen de keuken en de woonkamer tref je nog een stukje gang aan. Maar omdat er geen muren aanwezig zijn, is het tóch een essentieel onderdeel geworden van de open ruimte. Doordat zowel de vloer als het plafond helemaal zwart is geschilderd, is er wel enigszins een scheiding aanwezig. Zo heb je een open ruimte, waarvan de woonkamer, keuken en gang wel goed te onderscheiden zijn.

Witte op maat gemaakte woonkamer kast

Naast de witte inrichting, was ook de wens om veel opbergmogelijkheden te hebben in de woonkamer. De ontwerpers hebben hiervoor een op maat gemaakte kast ontworpen aan de raam kant die over de gehele lengte van de woonkamer loopt. Deze geheel witte minimalistische kast dient hier ook als TV meubel en dressoir.

Witte woonkamer ideeën

Witte woonkamer ideeën

Witte woonkamer ideeën

Witte woonkamer ideeën

Witte woonkamer ideeën

Witte woonkamer ideeën

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply