Woonkamer ideeën

Woonkamer behang ideeën

Soms kan het erg lastig zijn om het juiste behang te vinden die in de stijl van je woonkamer past. Te druk, te saai, te fel, noem maar op. Of je wilt behang uitzoeken, maar je hebt geen idee wat voor soort behang je wilt hebben. En soms heb je wel bepaalde ideeën je hoofd, maar geen idee waar je het kan kopen. Dat kan natuurlijk ook. Behang kan een grote invloed hebben op de sfeer van je woonkamer. Dit komt doordat het vaak om een grote oppervlakte gaat. Eén hele muur, soms twee en soms gaat het zelfs om alle muren. Daarom is het belangrijk om hier goed over na te denken. Heb je een hele drukke woonkamer? Dan is het geen goed idee om ook behang te nemen die heel druk is. Hieronder hebben we een aantal woonkamer ideeën bij elkaar gezocht waar behang een duidelijke sfeer creëert. Welke vind jij het mooist?

Woonkamer behang ideeën

Wilde je altijd al een boekenkast hebben in je woonkamer? Zo’n hele grote boekenkast vol met boeken, maar je hebt eigenlijk helemalg een boeken? Dan zou je kunnen overwegen om behang te nemen met een boekenkast print. Een simpele creatieve oplossing.

Met hout creëer je altijd een warme gezellige sfeer in de woonkamer. Maar hout heeft ook z’n nadelen. Het heeft onderhoud nodig en het kost ook wat werk om bijvoorbeeld een houten wand te creëren. Met houtlook behang ben je van al dat gezeik af!

Woonkamer behang ideeën

Voor een echte stoere industriele uitstraling in de woonkamer kan je een beton- of baksteenlook behang nemen.

woonkamer-behang-ideeen-3

woonkamer-behang-ideeen-4

woonkamer-behang-ideeen-5

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Lydia van wezel 21 april 2016 at 21:12

    Waar kan je het behang kopen ?

  • Reply bressers 27 juni 2016 at 19:45

    hallo, waar is het behang te koop? mvg bressers

  • Reply Hanna 8 december 2016 at 20:35

    Waar kan ik het baksteenbehang vinden? Ik hoor het graag! Alvast bedankt!

  • Leave a Reply