Woonkamer ideeën

Woonkamer ideeën conceptfoto’s HMS

Van foto’s van echt ingerichte interieurs kan je veel inspiratie opdoen voor je eigen woning. Maar ook professioneel gevisualiseerde conceptfoto’s kunnen boordevol ideeën bevatten. HMS uit Vietnam is een professionele studio die zich richt op architectuur, interieur ontwerp en conceptuele visualisaties. De onderstaande woonkamer is daar een heel goed voorbeeld van. Als je het niet zou weten, zou je bijna zeggen dat het gaat om een echt ingerichte woonkamer.

Woonkamer ideeën conceptfoto's HMS

Speelse woonkamer indeling

De woonkamer is onderdeel van een appartement gelegen in Noorwegen. Door de open keuken is de indeling erg speels. In de smalle scheidingsmuur is een moderne openhaard verwerkt die altijd voor extra’s gezelligheid zorgt.

L-vormige woonkamer

De aanwezigheid van de toegang tot een groot balkon gaat het om een L-vormige woonkamer. Een heel groot voordeel is de breedte van het zitgedeelte. Hierdoor kan je er een gezellige zithoek creëren. Dat hebben ze hier dan ook prima gedaan. Rondom de loungebank vind je gezellige schilderijen en posters die nonchalant een plaatsje hebben gekregen. Zo lijkt het niet overdreven gestyled. Leuk!

Woonkamer ideeën conceptfoto's HMS

Woonkamer ideeën conceptfoto's HMS

Woonkamer ideeën conceptfoto's HMS

Woonkamer ideeën conceptfoto's HMS

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply