Woonkamer ideeën

Woonkamer ideeën van appartement Gothenburg

Vandaag willen we jullie weer inspireren met wat leuke woonkamer ideeën uit Zweden. Het land van de blauwe gele vlag, H&M en IKEA. IKEA heeft natuurlijk een fantastisch concept. Een concept die design interieur voor heel veel mensen beschikbaar en betaalbaar maken. Maar deze woonkamer laat zien dat Zweden veel meer op interieurvlak dan alleen IKEA. De woonkamer is onderdeel van een mooi appartement die te koop stond op de Zweedse Makelaar website Stadshem. Het is gelegen in Majorna in de op twee na grootste stad van Zweden, namelijk Gothenburg. In totaal heeft het een woonoppervlak van ongeveer 100m2, verdeeld over twee verdiepingen met een woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer en slaapkamer.

Woonkamer ideeën van appartement Gothenburg

Sfeervolle woonkamer

De woonkamer vind je op de begane grond direct naast de eetkamer en keuken. De ruimte lijkt niet heel groot, maar daardoor ziet het er wel erg knus en gezellig uit. Ondanks het overvloed van de witte inrichting. Dat heeft onder andere te maken met de prachtige sfeervolle houten vloer die je ook in de rest van het appartement vindt. Deze originele houten vloer lag er al in toen het appartement in 1890 werd gebouwd.

De lichte woonkamer is ingericht met een vintage touch. Mooie oude meubels die allemaal een eigen verhaal hebben zoals de bijzettafel onder de flatscreen TV, de vintage fauteuils, mooie commode en de vintage staande lamp naast de grote loungebank.

Woonkamer met authentieke details

Een andere belangrijke sfeermaker in de woonkamer is de openhaard in de hoek. Het is een authentieke rondvormige openhaard die van de vloer tot aan het plafond loopt. Je ziet het vaker terugkomen in Zweedse woningen. Net als het prachtige ornamenten plafond en de hoge sierlijke plinten.

Woonkamer ideeën van appartement Gothenburg

Woonkamer ideeën van appartement Gothenburg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply