Woonkamer ideeën

Woonkamer ideeën voor kerst

Dit is de woonkamer van een grote woonboerderij gelegen in in zuiden van Skåne in Zweden, waar een familie al achten jaar woont. Een prachtige woonboerderij met een mooie interieur inrichting en vooral gezellige warme sfeer. En dat merk je direct al in de woonkamer. De woonkamer heeft weliswaar een witte basis met witte muren en lichte meubels, maar daartegenover betekent dit ook dat het makkelijk te veranderen is met accenten en details. Kerst is daar een mooi gelegenheid voor. Elk jaar hanteert de familie een bepaalde thema of stijl die anders is dan het jaar daarvoor. Het ene jaar heeft de woonkamer een landelijke stijl, het andere jaar een witte thema en ze hebben ook een kerst gehad waarbij ze Disney als thema hadden. Zo leuk!

Woonkamer ideeën voor kerst

Via husohem.se

Gezellige warme woonkamer

Een huis is nooit af. Ook bij deze familie geldt hetzelfde. Ze wonen hier al achttien jaar en voortdurend wordt er gerenoveerd en vernieuwd. En ze proberen ook zo veel mogelijk zelf te doen. Dan kun je alles uitproberen en als het niet bevalt, kan je het weer veranderen. De grootste verandering vond plaats in de woonkamer. Het plafond is opengebroken, waardoor het schuine dak zichtbaar is. Hierdoor zijn ook de prachtige authentieke houten balken aan het plafond ook te zien. Dit hebben ze gecombineerd met een stoere industriële betonnen vloer. Een mooi contrast tussen strak modern en authentiek en warm. En als het dan nog niet warm genoeg is, zetten ze de mooie openhaard gewoon aan in de woonkamer. Deze Kerst willen ze woonkamer met een beetje invloeden met doffe pastels, leuke kaarsen en bloemen.

Grote kerstboom in de woonkamer

De hele familie is dol op Kerst en ze genieten allemaal van de prachtige kerst decoraties. Samen hebben ze zorgvuldig gekozen inpakpapier, linten en kleuren die bij het Oosterse thema passen. In het huis zijn er altijd minstens twee bomen. In de woonkamer staat de grootste kerstboom, die licht en hangers van dit jaar ontvangen in metaal en doffe kleuren.

Woonkamer ideeën voor kerst

Woonkamer ideeën voor kerst

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply