Woonkamer inrichten

Kleine woonkamer inrichten met wit en grijs

Hieronder zie je de mooie woonkamer van Andrea Bates uit Londen. Ze woont in een superklein 1-kamer appartement, maar heeft bij het inrichten van haar woonkamer en de rest van haar woning goed nagedacht hoe ze alles netjes kan houden. Ja, want Andrea heeft nogal wat spullen die ze toch ergens kwijt moet. Een belangrijk element hierbij is het gebruik van kleur. Door het gebruik van witte en grijze tinten zorgt ze voor heel veel rust en kalmte in haar appartement. Haar appartement bewijst maar weer eens wat kleur kan doen met je interieur.

Kleine woonkamer inrichten met wit en grijs

Via guardian.co.uk

Woonkamer inrichten met design en eBay

In de woonkamer heeft Bates hoogwaardig design gemixt met spullen die helemaal niet duur waren. Neem de salontafel, het is een eenvoudig pallet die ze voor £3,50 gekocht had in het magazijn van haar werk. Andrea heeft het netjes opgeschuurd en voorzien van wieltjes. De Dot tapijt is van het Deense merk Hay, terwijl haar bank van IKEA is.

Ook op eBay heeft ze iets leuks gevonden voor haar woonkamer. Je zal het niet raden, maar ze heeft haar vintage Ercol fauteuil op eBay gekocht voor £80. Wel heeft ze het opnieuw gestoffeerd. Nu ziet het er als nieuw uit en past het heel mooi bij de rest van haar woonkamer. De kussens zijn van Future & Found en H&M Home. De openhaard in de woonkamer wordt niet meer echt gebruikt. Het dient nu meer als decoratie. Boven de openhaard hangt een Londense typografische kaart van Bold & Noble. De TV heeft ze op de grote kast geplaatst, maar de plek boven de openhaard zou ook een mooie plek zijn om een televisie op te hangen.

Kleine woonkamer inrichten met wit en grijs

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply