Woonkamer inrichten

Witte woonkamer inrichten

Wit is erg populair als het gaat bij het inrichten van een woning. Een witte slaapkamer, witte keuken, witte badkamer, maar vooral ook het inrichten van een witte woonkamer. Dit komt voornamelijk omdat wit een makkelijke kleur is. Alle kleuren passen bij wit. Dat kan je natuurlijk niet van alle kleuren zeggen. Omdat wij zoveel vragen binnenkrijgen over tips en ideeën voor een witte woonkamer inrichten, hebben we hier vandaag een stukje overgeschreven. Uiteraard hebben we ook een aantal mooie woonkamers gevonden waarbij wit een belangrijk kenmerk is.

Witte woonkamer inrichten

Woonkamer inrichten met witte vloer

Een vloer is één van de belangrijkste kenmerken voor het inrichten van een witte woonkamer. Dit heeft te maken met de enorme oppervlak die een vloer inneemt. Als je twee woonkamers vergelijkt waarvan de inrichting, meubels en accessoires precies hetzelfde is, waarvan één woonkamer met een witte vloer en de andere woonkamer met bijvoorbeeld een donkere vloer, zal de uitstraling tóch geheel anders zijn. Je zult zien dat de woonkamer met de witte vloer veel meer een open karakter heeft. Het maakt de woonkamer veel lichter en ook ruimer, terwijl de oppervlakte natuurlijk gewoon hetzelfde. Dit is een groot voordeel van een woonkamer inrichten met een witte vloer. Een nadeel kan zijn dat het makkelijk vies wordt.

Je kan overigens kiezen voor verschillende witte vloeren bij het inrichten van een woonkamer. Zo heb je een witte houten vloer, een witte laminaten vloer, een witte plavuizen vloer, maar je kan je woonkamer ook inrichten met een witte strakke gietvloer. Ook heel mooi.

Witte woonkamer inrichten met meubels

We krijgen vaak de vraag of je een witte woonkamer perse moet inrichten met witte meubels. Het antwoord is natuurlijk ‘NEE’. Niks moet, alles mag. Bij het inrichten van je woonkamer geldt altijd dat jij er goed bij moet voelen. Wil je een witte woonkamer inrichten met zwarte meubels? Prima, als jij er goed bij voelt. Zoals gezegd, passen alle kleuren bij wit. Dus wat dat betreft is het makkelijk combineren.

Witte woonkamer inrichten met kleuren

Een witte woonkamer helemaal wit inrichten vinden sommige mensen erg mooi. Met witte meubels en witte accessoires. Dat kan ook erg mooi zijn, maar sommigen mensen vinden dat ook saai. Deze mensen zouden hun witte woonkamer kunnen inrichten met kleuren. De kleuren kunnen bijvoorbeeld terugkomen in leuke gekleurde kussens, vazen, lampen, noem maar op. Op die manier breng je ook een beetje levendigheid en vrolijkheid in je woonkamer.

Witte woonkamer inrichten

Witte woonkamer inrichten

Witte woonkamer inrichten

Witte woonkamer inrichten

Witte woonkamer inrichten

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply