Woonkamer meubels

Trap in woonkamer

Sommigen vinden een trap in de woonkamer helemaal niks, anderen vinden het juist het mooi. Feit blijft dat je nou eenmal een trap hebt in je woonkamer. Je moet er dus maar mee leven. En zo erg is het allemaal niet. Sterker nog, wij zijn het helemaal eens met de mensen die een trap in de woonkamer erg mooi vinden. Dat vinden wij namelijk ook. En met de juiste ideeën en inspiratie maak je van je trap een waardig onderdeel in het interieur van je woonkamer. Nog meer dan als je andere meubels!

Trap in woonkamer

Waarom vinden wij een trap in de woonkamer helemaal geweldig? Het zorgt voor heel veel ruimtelijkheid. De woonkamer lijkt ruimer en groter. Belangrijk is natuurlijk dat je het wel goed aanpakt. Geef het een likje verf of bekleed de trap met tapijt of hout en maak het regelmatig schoon. Een mooie railing doet ook heel veel goed.

Zwevende trap in woonkamer

Een zwevende trap in de woonkamer straalt heel veel luxe uit. De treden van de trap zitten aan een kant vast aan de muur, waardoor het lijkt alsof je trapt zweeft. Vaak heb je wel een grote ruimte nodig om dit mogelijk te maken.

Trap in woonkamer

Wenteltrap in woonkamer

Een wenteltrap heeft in tegenstelling tot een zwevende trap niet heel veel ruimte nodig in de woonkamer. Dit heeft te maken met het feit dat de trap als het ware naar boven draait. Een wenteltrap geeft je woonkamer een hele andere uitstraling. Nadeel is dat het moeilijk wordt om grote spullen naar boven te tillen.

Trap in woonkamer

Trap in woonkamer

Trap in woonkamer

Trap in woonkamer

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply