Badkamer

Aankooptips voor nieuwe badkamer


Bent u van plan om een complete badkamer te kopen, dan heeft u zich vast het volgende al afgevraagd: “Waar moet ik op letten?”. Vooral omdat er ook zoveel verschillende badkamers zijn.

Een goede voorbereiding

Een badkamer koopt u niet elke dag. Met een goede voorbereiding kunt u zich nog beter oriënteren op een badkamer die bij u past. Vaak worden de traditionele inspiratiebronnen zoals tijdschriften en websites van de badkamerspecialisten geraadpleegd, maar ook de social media kanalen zoals Pinterest, zijn sterk in opmars. Deze bieden veel informatie en foto materiaal aangaande badkamers.
Naast de indeling, kleuren en materialen wordt de sfeer in uw badkamer bepaald door het licht. Zo geven spotjes boven een bad mooie lichteffecten. Bij uw spiegel kunt u beter kiezen voor verlichting aan de boven- of zijkant. Zo voorkomt u hinderlijke schaduwen.

Aankooptips voor nieuwe badkamer

Badkamerspecialist

Door het inschakelen van een badkamerspecialist krijgt u een duidelijk inzicht in alle mogelijkheden en eventuele kosten die gemoeid zijn met het realiseren van uw droombadkamer. Afhankelijk van uw eigen ideeën, wensen, de ruimte en het beschikbare budget ontvangt u vaak een persoonlijk en vrijblijvend advies over een passend badkamerontwerp en badkamerinrichting.

Wanneer u een bezoek brengt aan een keukenspeciaalzaak doet u er goed aan om een plattegrond en de maatvoering van uw badkamer mee te nemen. Op deze manier kunnen zij vrijblijvend uw ideeën omzetten in een realistische 3D-ontwerp en aanvullen met handige badkamertips. Laat u inspireren door ideeën/indelingen, waar u in eerste instanties niet aan heeft gedacht.

De specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen met diverse ‘trucjes’ uw badkamer groter laten lijken. Het gebruik van rustige kleuren en grote tegels dragen bij aan een ruimtelijk effect. Daarnaast zorgt een grote spiegel vaak optisch ook voor meer ruimte in uw badkamer.

Montage

Bij het bepalen van het budget ‘verkijken’ veel mensen zich op de installatie en montage van de badkamer. Terwijl dit bedrag in de meeste gevallen hoger ligt dan de aanschaf van materialen. Denk aan het verleggen van bestaande leidingen, tegelwerk, stukadoren en het monteren van de badkamerelementen.
Naast het zelf regelen van alle vakmensen, wat vaak veel tijd, stress en energie kost, kunt u dit ook overlaten aan de badkamerspeciaalzaak. U bent zo verzekerd van de beste vakmensen en expertise. Daarnaast is het belangrijk dat ze aangesloten zijn bij het CBW, waardoor u verzekerd bent van de juiste garanties.

Aankooptips voor nieuwe badkamer

Aankooptips voor nieuwe badkamer

Aankooptips voor nieuwe badkamer

Aankooptips voor nieuwe badkamer

Aankooptips voor nieuwe badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply