Badkamer ideeën

Badkamer ideeën tegels


Op zoek naar leuke badkamer ideeën met leuke tegels? Vandaag gaan we je hierbij helpen. Tegels zijn waterafstotend en om deze belangrijkste reden worden tegels al super lang gebruikt voor de badkamer, waar het natuurlijk altijd erg vochtig is. Niet alleen de vloer, maar ook de muren van de badkamer worden betegeld. Maar dit is niet de enige reden waarom tegels zo populair zijn in een badkamer. Tegels hebben bijvoorbeeld ook weinig tot geen onderhoud nodig, in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout of natuursteen. Bovendien zijn tegels ook erg slijtvast. Hierdoor blijven vloertegels in de badkamer jarenlang mooi.

Badkamer tegels heb je natuurlijk in allerlei soorten en kleuren. Vandaag willen we ook verschillende soorten ideeën laten zien die je toe kan passen in jouw badkamer.

Badkamer ideeën tegels

Badkamer mozaïek tegels
Mozaïek tegels zijn kleine stukjes tegels die bij elkaar worden geplaatst en samen één mooi geheel vormen. Dit kunnen mozaïek tegels zijn die allen een unieke vorm hebben, maar het kunnen ook mozaïek tegels zijn die bijvoorbeeld allemaal kleine vierkantjes zijn. De mozaïek tegels kunnen bovendien allemaal dezelfde kleur tint hebben. Dit geeft de badkamer een bepaalde rust. Maar voor sommige badkamers worden verschillende kleuren juist gemixt. Mozaïek tegels kan je ook heel goed combineren met neutrale tegels.

Badkamer ideeën tegels

Badkamer ideeën tegels

Badkamer ideeën tegels

Badkamer Marokkaanse tegels
Een andere mogelijkheid voor kleur en patronen in de badkamer zijn Marokkaanse tegels. Hoewel er natuurlijk ook rustige en neutrale Marokkaanse tegels verkrijgbaar zijn, kiezen heel veel mensen juist voor Marokkaanse tegels met een opvallende kleur en patroon. Marokkaanse tegels geven je badkamer een exotische sfeer.

Badkamer ideeën tegels

Badkamer ideeën tegels

Badkamer neutrale tegels
Wil je juist een rustige badkamer hebben? Dan is het belangrijk om neutrale tegels te nemen. Tegels bedekken grote oppervlaktes in je badkamer, en hebben daarom grote impact op de overall sfeer. Kies daarom voor neutrale kleuren zoals grijs, taupe, beige of wit. Om nóg meer rust te krijgen in de badkamer, zou je kunnen kiezen voor grote tegels in plaats van allemaal kleine tegeltjes.

Badkamer ideeën tegels

Badkamer ideeën tegels

Badkamer ideeën tegels

Badkamer ideeën tegels

Donkere badkamer tegels

Lichte badkamer tegels zijn erg populair, maar met donkere badkamer tegels kan je ook een erg bijzondere en mooie sfeer creëren. Donkergrijs of donkerbruin bijvoorbeeld zijn heel anders dan lichtgrijs en lichtbruin, je creëert hiermee wel een bepaalde luxe in je badkamer. Het is moeilijk uit te leggen, maar als je onderstaande voorbeelden ziet, weet je wat we bedoelen.

Badkamer ideeën tegels

Badkamer ideeën tegels

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply