Badkamer ideeën

Badkamer ideeën van IKEA


Vandaag willen we je inspireren met badkamer ideeën van IKEA. Bij IKEA kan je terecht voor badkamermeubels die je de ruimte geven voor alles wat je nodig hebt. Dat bewijst onderstaande badkamer maar weer eens. Een mooie badkamer van IKEA met boordevol leuke ideeën. Het kleurenpalet bestaan voornamelijk uit zwart wit. Zo is er gekozen voor een zwart witte schaakbord vloer, zijn de muren voorzien van middelhoge zwarte houten lambrisering en zijn de meeste badkamermeubels ook van zwart wit.

Badkamer ideeën van IKEA

Badkamer inrichting IKEA

De badkamer is vrij groot en dat biedt ook veel mogelijkheden voor de inrichting. Er zijn bijvoorbeeld twee grote wastafels met ladekasten. Daarboven hangt zowel een normale spiegel als een spiegelkast. Een spiegelkast is handig voor een kleine badkamer, omdat je er ook spullen in kwijt kan. Maar ook in deze grote badkamer van IKEA kan je het goed gebruiken. Voor de handdoeken is er een speciale open rek geplaatst. Doordat het een open rek is, is het ook een vorm van versiering voor de badkamer. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je de handdoeken netjes opbergt. Anders kan het erg chaotisch overkomen.

Badkamer met vrijstaand bad

Centraal in de badkamer staat een prachtige vrijstaand bad op pootjes. Deze vormt dé eyecatcher in deze badkamer van IKEA.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply