Badkamer ideeën

Badkamer met Marokkaanse tegels


Een uitgesproken stijl voor een badkamer is de Marokkaanse stijl. Niet alleen populair in de architectuur in Marokko, maar ook in Europa komt deze stijl steeds vaker terug. En veelal wordt het in de badkamer toegepast. De makkelijkste manier om je badkamer de Marokkaanse sfeer te geven, is het gebruik van Marokkaanse tegels. Veelal kleurrijke tegels in een mooi patroon, die zowel voor de vloer als voor de muren gebruikt kunnen worden.

Badkamer met Marokkaanse tegels

Marokkaanse tegels combineren

Vaak worden de Marokkaanse tegels in de badkamer wel gecombineerd met andere tegels. Dit om de drukte te compenseren. Als er bijvoorbeeld gekozen wordt om de gehele vloer te betegelen met Marokkaanse tegels, zou je kunnen kiezen voor rustige muren in een neutrale kleur. Of als je juist de muren betegeld met Marokkaanse tegels, is het aan te raden om een neutrale vloer te nemen. Vind je het nog steeds téveel, maar de stijl vind je tóch wel heel erg mooi? Dan kan je er nog voor kiezen om slechts één muur te betegelen met Marokkaanse tegels. De rest laat je neutraal. Op die manier vormt die muur ook een echte eyecather in je badkamer en vangt het alle aandacht op.

Veel mensen associëren Marokkaanse tegels met uitgesproken drukke kleuren, maar er zijn juist ook Marokkaanse tegels beschikbaar die heel rustig zijn. In een neutrale kleur, maar wel met een mooi patroon. Of misschien één kleur in meerdere tinten. Zo voorkom je ook dat je badkamer té druk wordt.

Badkamer met Marokkaanse tegels

Badkamer met Marokkaanse tegels

Badkamer met Marokkaanse tegels

Badkamer met Marokkaanse tegels

Badkamer met Marokkaanse tegels

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Natalie 12 maart 2016 at 00:25

    Erg leuk ideeën en mooie site! Ik zou helemaal blij zijn wanneer je ook post waar je iets kunt kopen. Nu zie ik prachtig turquoise Marokkaanse wandtegels, maar kan ze nergens vinden…

  • Reply Janny 15 juli 2016 at 08:31

    Waar zijn d etegels te koop?

  • Leave a Reply