Badkamer ideeën

Betonstuc badkamer van Zweeds ex-model Malin


Hieronder zien jullie de badkamer van voormalig Zweeds topmodel Malin Persson. Samen met haar gezin had ze hun droomhuis gevonden in Malmo. Het was een complete bouwval die ze in drie jaar volledig hebben gerenoveerd. Het resultaat is fantastisch. Het is een super groot huis met een grote tuin en veel kamers. Daarom was het ook mogelijk om twee badkamers in te richten. Eén voor de kinderen en één voor hunzelf. Dit is de badkamer die ze voor hunzelf hebben ingericht.

Betonstuc badkamer van Zweeds ex-model Malin

Koper
Het is een vrij ruime badkamer, maar tóch hebben ze besloten om alleen een bad te nemen en geen douche. Een prachtig klassiek vrijstaand bad, waarvan de buitenkant zwart en de binnenkant van koper is. Koper komt bovendien ook terug in de bijpassende vrijstaande kraan en de radiator, die als handdoekenrek gebruikt wordt.

Gietvloer in badkamer

Gietvloer
Op de vloer ligt een stoere grijze gietvloer, en ook de muren zijn bewerkt met hetzelfde betonlook stuc. Dit is gecombineerd met een wit geschilderde houten planken plafond, waar moderne spotjes in verwerkt zijn. De Perzische vloerkleed centraal in de badkamer zorgt voor meer kleur en warmte in de gehele ruimte.

Passend bij het bad, is een dubbele wastafel meubel uitgekozen in dezelfde klassieke stijl.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply