Badkamer ideeën

Hammam badkamer


Vandaag deel ik de leukste Hammam badkamer ideeën met jullie! Een Hammam is een Marokkaanse spa, waar mensen in Marokko regelmatig naartoe gaan om te ontspannen en tot rust te komen. De relaxte ontspannende sfeer is dan ook erg belangrijk in een Hammam. En dit is ook de reden waarom de Hammam stijl steeds vaker wordt toegepast in de badkamer.

Hammam badkamer

Hammam badkamer ideeën

Maar hoe krijg je de Hammam stijl in je eigen badkamer? Wat zijn de kenmerken van een Hammam badkamer? Dat is de vraag waar veel mensen mee zitten. Hieronder heb ik een aantal leuke ideeën en tips.
1. Tadelakt of beton cire geven je badkamer een betonlook. Een typisch kenmerk van een Hammam.
2. Het Tadelakt of beton cire zou je mooi kunnen combineren met Marokkaanse tegels. Dit kan de vloer bijvoorbeeld zijn, maar een wand met Marokkaanse tegels kan ook erg mooi zijn. Om rust te bewaren, zou ik wel het tadelakt of beton cire laten overheersen.
3. Hammam is iets Marokkaans. Marokkaanse accessoires doen het dus altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan een mooie kleurrijke Marokkaanse lamp, vaas of Marokkaanse schaaltjes. Simpele ideeën om een Hammam badkamer te krijgen.
4. Neem ronde waskommen in plaats van wastafels. Normale witte waskommen zijn ok, maar granieten of natuurstenen waskommen doen het zelfs nog iets beter.
5. Hout doet het ook goed in een Hammam badkamer. Laat dat bijvoorbeeld terugkomen in de lijst van de spiegel of een houten krukje.

Hammam badkamer

Hammam badkamer

Hammam badkamer

Hammam badkamer

Hammam badkamer

Hammam badkamer

Hammam badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply