Badkamer ideeën

Landelijke badkamer


Vandaag wil ik jullie een mooie landelijke badkamer laten zien. Een hele bijzondere, want deze badkamer kon je ook zien in het TV programma Eigen huis en Tuin. Je kent het wel. Het woon- en interieur programma gepresenteerd door Quinty Trustfull. Altijd leuk en vol met inspiratie en ideeën. Het gaat om de badkamer van Antoinette en Jochem die hun badkamer wilden verbouwen. Voorheen was het echt een hele kleine badkamer, maar ze hebben er een slaapkamer bijgetrokken, waardoor het nu veel groter is geworden. Door de uitbreiding waren er natuurlijk veel meer mogelijkheden bijgekomen om écht iets leuks van de badkamer te maken. Hieronder zie je het mooie resultaat. Wat vind je ervan?

Landelijke badkamer

Landelijke badkamer

Er was één uitgesproken wens. Ze wilden namelijk een landelijke badkamer hebben. Tijdens de verbouwing is er veel gebeurd. Heel de badkamer is op z’n kop gezet. Er moest veel gesloopt worden en daarvoor zijn er ook veel nieuwe dingen in de plaats teruggekomen. De muur van de slaapkamer moest er bijvoorbeeld uit, er is een geheel nieuw plafond erin gezet, Thomas heeft nieuwe leidingen gelegd, en de badmeubels en sanitair is ook volledig nieuw.

Natuurlijke uitstraling met hout

De nieuwe badkamer heeft écht een landelijke natuurlijke uitstraling gekregen. Er is gekozen voor een natuurstenen vloer in verschillende bruintinten. De zijkant van het nieuwe ligbad is zelfs mee betegeld. Zo vormt het een mooi geheel. Door de extra ruimte die door de uitbreiding erbij is gekomen, is er ook genoeg plek om een aparte inloopdouche te creëren. De inloopdouche is helemaal betegeld met grote grijze tegels en is bovendien voorzien van een grote chromen regendouche.

Om de landelijke stijl nóg meer te benadrukken, zijn er in de badkamer ook veel houten elementen gebruikt. Zo is de grote badmeubel helemaal van hout gemaakt, is de vaste kast voorzien van houten planken, heeft de grote spiegel een houten frame en is ook de badkamerdeur helemaal gemaakt van hetzelfde hout.

Op de houten wasmeubel zijn twee wastafels geplaatst. Zo kunnen Antoinette en Jochem tegelijkertijd tandenpoetsen! 🙂

Landelijke badkamer

Landelijke badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply