Badkamer ideeën

Luxe badkamer van Gisele Bundschen


Het is altijd leuk en interessant om binnen te mogen kijken van een celebrity. Deze meestal rijke mensen hebben meestal bepaalde luxe oplossingen in huis, die je niet zo snel ziet bij de ‘gewone’ burger. Misschien zelfs dingen die je nog nooit gezien hebt in een interieur.

Vandaag wil ik jullie de mooie badkamer laten zien van niemand minder dan Gisele Bundschen en Tom Brady. Voor diegene die Gisele niet kennen, zij is een van de bekendste supermodels op dit moment. Haar grote badkamer is het beste te omschrijven als klassiek modern. Een klassieke basis met moderne oplossingen. Op de badkamervloer zie je bijvoorbeeld marmer achtige tegels. En ook de grijze badmeubelen zijn een beetje landelijk klassiek.

Luxe badkamer van Gisele Bundschen

Via architecturaldigest.com

Nisjes

Achter in de badkamer zijn nisjes met mooie bogen in de muur gemaakt, waar op maat gemaakte planken en kastjes zijn gebruikt. Helemaal in lijn met de mooie sierlijke bogen aan het plafond.

Inloopdouche

En als je kijkt naar de indrukwekkende inloopdouche, dan weet je direct dat dit niet ‘de normale’ badkamer is van zomaar iemand. Hier draait het om in deze badkamer. Het bestaat uit een donkere stalen frame met aan drie kanten glazen wanden. In de inloopdouche zie je een grote regendouche waar je urenlang onder wilt staan.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply