Badkamer ideeën

Luxe slaapkamer en badkamer


Een paar dagen geleden hebben we de prachtige woonkamer en moderne keuken laten zien van de woning die door OOOOX architecten uit Tsjechië is ontworpen. Vandaag willen we jullie inspireren met de luxe slaapkamer en badkamer. Want als de witte hoogglans keuken jou al aansprak zal je deze slaapkamer en badkamer helemaal te gek vinden. Beiden bevinden zich op de eerste verdieping en ook direct naast elkaar. Via een zwart geblindeerde glazen wand worden de ruimtes van elkaar gescheiden. Je kan vanuit de slaapkamer in de badkamer kijken en andersom. Nice!

Luxe slaapkamer en badkamer

Luxe badkamer ideeën

De slaapkamer is modern en voorzien van een warme donkere houten vloer. Net als op de begane grond zijn een aantal muren hier ook volledig van beton. En dat geldt ook voor de badkamer. De eerste helft van de badkamer heeft tevens een betonnen beton, terwijl de andere helft voorzien is van een luxe natuurstenen vloer. Een bijzondere afwisseling die de luxe badkamer een spa uitstraling geeft.

Luxe badkamer inrichten

Naast de mooie vloeren vind je in deze badkamer nog veel meer luxe ideeën. Zo vind je er een grote inloopdouche voorzien een grote regendouche en glazen spatschermen, luxe toiletpot, een grote badmeubel met twee hoge vrijstaande wastafels en ook nog eens een vrijstaande ovale ligbad. Extra nice!

Luxe slaapkamer en badkamer

Luxe slaapkamer en badkamer

Luxe slaapkamer en badkamer

Luxe slaapkamer en badkamer

Wil je nog meer leuke ideeën opdoen voor je slaapkamer? Klik hier!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply