Badkamer ideeën

Moderne witte badkamer uit Göteborg


Bij Alvhem staat een mooie woning te koop Göteborg in Zweden met ruimtes die stuk voor stuk erg bijzonder zijn. Vandaag willen we jullie inspireren met de in 2012 gerenoveerde badkamer. Voor de renovatie was de badkamer een stuk kleiner, maar de eigenaren hebben besloten om het iets uit te breiden, zodat er ruimte is voor meer voorzieningen. Zo is de badkamer nu voorzien van een inloopdouche met grote regendouche en een glazen wand als spatscherm, een aparte vrijststaand bad, een wasmeubel met daarop een waskom en een toilet. Eigenlijk alles wat je nodig hebt in een badkamer. Bekijk hieronder de foto’s die leuke badkamer ideeën bevatten en raak geinspireerd!

Moderne witte badkamer uit Göteborg

Via alvhemmakleri.se

Badkamer ideeën

De badkamer is niet alleen voorzien van veel luxe voorzieningen. De stijl en de afwerkingen zijn ook top met simpele kleuren en luxe materialen. Alle wanden zijn betegeld met witte horizontale rechthoekige tegels, terwijl de vloer versierd is met bruine grijze tegels met textuur. Je kan het natuurlijk niet zien, maar de vloer is voorzien van heerlije verwarmingselementen, waardoor je nooit last hebt van koude voeten in de badkamer.

In het plafond zijn verzonken LED-spotjes verwerkt. Met de dimmer kan je het naar gelang lichter en donkerder maken. Naast de luxe inloopdouche is een klein muurtje gerealiseerd voor het verwerken van het zwevend toilet en de uit de muur komende kraan. Daarboven is de muur volledig bedekt met een grote spiegel. Opbergmogelijkheden in deze badkamer vind je aan de zijkant. Daar is namelijk een inham gecreeerd met verschillende lagen die ruimte biedt om bijvoorbeeld handddoeken en andere badkamer benodigheden op te bergen.

Een gedeelte van de buitenmuur bestaat uit glazen blokken die niet alleen mooi zijn, maar er ook voor zorgen dat het zonlicht tot in de badkamer kan doordringen. komt er ook een deel van het licht door de ramen naar buiten.

Moderne witte badkamer uit Göteborg

Moderne witte badkamer uit Göteborg

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply