Badkamer ideeën, Slaapkamer inrichten

Stoere slaapkamer badkamer combinatie


Ben je liefhebber van modern, stoer en een tikkeltje speels? Dan zal deze slaapkamer jou vast en zeker aanspraken. Het is een ontwerp van architectenbureau Mayan Gabay, die in Tel Aviv het interieurontwerp hebben gemaakt voor een appartement van 120m2 verdeeld over twee verdiepingen. Het interieurontwerp kenmerkt zich met mooie stoere materialen, maar vooral ook met unieke speelse oplossingen. Op de begane grond hebben ze bijvoorbeeld een multifunctionele meubel gemaakt die van de woonkamer helemaal doorloopt naar de keuken. En dat unieke speelse karakter komt ook terug in het ontwerp van deze slaapkamer.

stoere-slaapkamer-badkamer-combinatie

De stijl van de slaapkamer is een combinatie van minimalistisch modern en industrieel stoer. Er ligt hier een sfeervolle lichte houten vloer en alle muren zijn net als het plafond strak en wit geschilderd. In de hoek vind je een dikke rauwe betonnen pilaar, die de slaapkamer het industriële tintje geeft.

Glazen wand met schuifdeur

Hetgeen wat deze slaapkamer zo bijzonder en uniek maakt, is de grote glazen wand waar ook een glazen schuifdeur in verwerkt is. Deze glazen wand scheidt de slaapkamer met de bijbehorende badkamer. Het grootste gedeelte van de glazen wand en schuifdeur is mat. Hierdoor heb je tóch nog een beetje privacy in de badkamer. Net vóór het glazen scherm is een smal wit muurtje geplaatst, speciaal om daar de TV op te hangen.

glazen-wand-badkamer-slaapkamer

Stoere badkamer met betonstuc

De badkamer is niet heel breed, maar doordat het over de gehele lengte van de slaapkamer loopt, is het wel vrij lang. Hierdoor is het mogelijk naast de brede zwevende houten badkamermeubel ook nog een toilet en een inloopdouche in te richten. De wanden zijn betegeld met strakke moderne witte wandtegels, terwijl de vloer en het plafond bewerkt zijn met stoere grijze betonstuc. Het betonstuc past perfect bij het stoere karakter van de slaapkamer.

Vergelijkbaar met de multifunctionele meubel in de woonkamer en keuken, is hier ook een lange zwevende kast gemaakt, die over de gele lengte van de badkamer loopt. De moderne strakke zwarte kast loopt helemaal vanaf de wastafelmeubel helemaal tot in de inloopdouche. Nice!

stoere-slaapkamer-badkamer-combinatie-3

stoere-slaapkamer-badkamer-combinatie-4

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply