Badkamer

Badkamer met marmer, zwart en koper


Marmer is een veelgebruikte materiaalsoort die op verschillende manieren in het interieur gebruikt kan worden. Als keukenblad, als keuken achterwand, als tafelblad, noem maar op. Het geeft je interieur een hele chique en luxe uitstraling. Ook koper kom je regelmatig tegen in interieurs. Vooral de laatste jaren is koper helemaal hot. Koperen wandbekleding, blootgestelde koperen buizen, koperen kranen, etc. En dat marmer en koper een hele mooie combinatie vormen, hebben we laten zien in de badkamer van het indrukwekkend mooi appartement in Shanghai. Ook in Scandinavische zijn ze helemaal gek op deze combinatie, wat te zien is in onderstaande badkamer.

Badkamer met marmer, zwart en koper

Marmeren vloer en muren

We hebben de badkamer gevonden op de website van Zweedse makelaar Bjurfors.se. Zij hadden een super mooi appartement in de verkoop van 117m1 gelegen in Malmö. Het gehele appartement is tot in de kleinste details super strak afgewerkt en stijlvol ingericht. In de keuken met kookeiland speelt marmer al de hoofdrol, in de vorm van het keukenblad en de keuken achterwand. En ook in de badkamer heeft marmer een hele belangrijke rol. Sterker zelfs, je zou het gerust kunnen omschrijven als een marmeren badkamer.

Badkamer met marmer, zwart en koper

Zowel de vloer als de muren in deze badkamer zijn bekleed met Carrara witte marmeren tegels. Zelfs de planken van de open vaste kast is bekleed met hetzelfde marmer. Zoals altijd, zorgt het marmer voor een hele chique en luxe sfeer, ook in deze badkamer.

Zwarte badkamermeubel met bronzen poten, waskom en marmeren blad
Het marmer hebben ze gecombineerd met stoere zwarte elementen en stijlvolle bronzen en koperen accenten. Zwart komt terug de badkamermeubel. En ook die is gecombineerd met stoere bronzen pootjes, een chique bronzen waskom en een witte marmeren blad. Ook het hangtoilet en het bijbehorende bedieningspaneel zijn stoer zwart.

Badkamer met marmer, zwart en koper

Koperen leidingen en douche

Badkamerleidingen wil je meestal achter de muren verwerken en verbergen, zodat ze niet in het zicht zijn, maar de koperen leidingen maken deze badkamer juist erg stoer, vooral in combinatie met het marmer en de zwarte accenten. De inloopdouche is voorzien van een geblindeerde douchewand, een koperen doucheset met grote regendouche en een met marmer betegeld hoekplankje. Zelfs de shampoo en douchegel flesjes zijn koper!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply