Badkamer ontwerpen

Badkamer met combinatie van zwart, wit en hout


Vandaag laten we de badkamer zien van het Fitzroy warehouse, die onder leiding van Italiaanse interieurontwerper Tommaso Spinzi van Spinzi Design volledig verbouwd en herontworpen is. De bewoners waren bereid om een hoog budget te steken in de verbouwing. Het belangrijkste is dat het mooi moet worden. Daar had de Italiaanse ontwerper wel antwoord op. Hieronder zie je het mooie resultaat van de nieuwe badkamer!

Badkamer met combinatie van zwart, wit en hout

De badkamer heeft geen raam. Daarom heeft de ontwerper een licht kleurenpalet gebruikt. Een lichte basis bestaande uit witte wandtegels en lichte marmeren tegels. Hele stijlvolle zeshoekige hexagon tegels, waardoor de vloer één van de eyecatchers vormen in deze badkamer.

Badkamer met combinatie van zwart, wit en hout

Zwarte kranen

Maar er is hier nog meer moois te ontdekken. Er is bijvoorbeeld een grote inloopdouche ingericht met een op maat gemaakte glazen wand met industriële zwarte kozijnen. Daarbij passend hebben ze ook een zwarte douche, zwarte kranen, zwarte bedieningselementen en een zwarte handdoekrek gekozen.

Hout voor meer warmte

Om meer warmte en sfeer te creëren zijn de zwarte elementen gecombineerd met houten tinten. Niet alleen de mooie strakke zwevende badmeubel is van hout, ook de ronde wandhaken van Muuto zijn van hout.

Badkamer met combinatie van zwart, wit en hout

Bron: Theinteriorsaddict.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply