Badkamer ontwerpen

Badkamer met patroontegels en gestucte wanden


Laatste jaren zie je een aantal opvallende badkamertrends. Eén van die trends zijn patroontegels. Prachtige Marokkaanse, Portugese of zelfs Spaanse vloertegels, die voorzien zijn van een sierlijk mooi patroon. Je komt ze vaak tegen in de hal, in de keuken, in het toilet, maar vooral dus ook in de badkamer. Een andere badkamertrend die ook aan populariteit wint zijn strak gestucte wanden. Een geweldig alternatief voor wandtegels.

Badkamer met patroontegels en gestucte wanden

Twee badkamertrends

Wat bijzonder is, is dat bovenstaande twee badkamertrends erg goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. De patroontegels met het drukke patroon op de vloer vormen dé blikvanger in de badkamer, terwijl de strakke naadloze gestucte wanden de badkamer neutraliseert. Een perfecte match dus, die je hieronder terugziet in de twee mooie badkamerontwerpen.

Badkamer met patroontegels en gestucte wanden

Houttinten voor meer warmte

Omdat de badkamers een overheersende grijze kleurenpalet heeft door de gestucte wanden en de patroontegels, hebben ze er ook voor gekozen om wat warmte toe te voegen in de badkamer. Dit hebben ze gedaan met verschillende houttinten. De houttinten komen bijvoorbeeld terug in het houten krukje, maar ook de poten van de witte badkamermeubel en het plankje van het vrijstaande bad is van hout.

Een andere bijzondere eyecatcher is de designradiator, genaamd Flexi heater. Een stoere designradiator die erg flexibel is, waardoor je het op verschillende plekken kwijt kunt in de badkamer.

Badkamer met patroontegels en gestucte wanden

Badkamer met patroontegels en gestucte wanden

Ook andere onderdelen die in deze badkamer te vinden zijn, passen perfect bij het mooie plaatje. Het moderne vrijstaand bad die te koop is bij Megadump, het houten krukje, de zwarte opbouwwastafel en zelfs het houten plankje voor het bad ziet er super leuk uit.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply