Badkamer ontwerpen

Betonlook badkamer


Een betonlook badkamer wordt steeds populairder. Steeds meer mensen over heel de wereld, willen een betonlook badkamer hebben. Een stoere, soms industriële en vooral stijlvolle badkamer. Betonlook wil zeggen dat het lijkt op beton, maar in werkelijkheid is het niet echt puur beton. Vandaag zou ik graag wat mooie betonlook badkamers voorbeelden en ideeën aan jullie laten zien. Ik ben benieuwd wat jullie van deze bijzondere stijl vinden.

Betonlook badkamer

Beton look vloer en muren

Een betonlook badkamer zou je op verschillende manieren kunnen ontwerpen. Je zou alleen een betonlook vloer kunnen nemen of alleen betonlook muren. Maar je zou het ook beide kunnen doen. Sommige mensen willen zelfs dat de badkamermeubels ook betonlook hebben.

Beton ciré in badkamer

Hoe kan je een betonlook badkamer ontwerpen en creëren. Dat is de grote vraag waar veel mensen geen antwoord op hebben. Hier zijn verschillende methoden en manieren voor, maar als je het aan mij vraagt, is Beton ciré dé methode om een betonlook badkamer te creëren. Laatst hadden al wat leuke ideeën laten zien met Beton ciré voor het toilet. Het is dus ook heel geschikt voor een natte ruimte als de badkamer.

De letterlijke vertaling van beton ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel tot een steenachtig stuc. Dat noem je dus beton ciré.

Betonlook vloer badkamer

betonlook muren badkamer

betonlook badkamer muur

Betonlook badkamer inspiratie

Beton cire badkamer

Badkamer stuken met beton cire

Badkamer betonlook

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply