Badkamer ontwerpen

Energiezuinig badkamerontwerp


De interieur architecten van Made Architects hebben in samenwerking met ontwerper Dries Otten een woning ontworpen gelegen in Borgerhout in België. Een energiezuinig rijtjeshuis, waarbij gebruik is gemaakt van duurzame materialen en zuinige technieken. Ondanks de beperkte perseelsbreedte van 4,5, ervaar je er tóch een groot ruimtegevoel. Veel mooie originele details zijn bewaard gebleven, die vooral erg mooi zijn in de badkamer.

Energiezuinig badkamerontwerp

Het is een ruime badkamer met een hoog plafond. Aan het plafond zie je nog de prachtige originele houten balken, die de badkamer een authentieke rustieke uitstraling geven. Dat geldt ook voor de wit geschilderde stenen muur.

Energiezuinig badkamerontwerp

Bamboe houten vloer en vierkante witte tegels

Voor de vloer is er gekozen voor een warme bamboe houten vloer, die je ook terugziet aan de zijkant van het ligbad. Deze vloer is gecombineerd met strak gestuukte witte wanden, een wastafelblad met dubbele wastafel die volledig betegeld is met minimalistische witte tegels. Ook de open inloopdouche is volledig betegeld met deze simpele tegels. Simpel, maar perfect passend bij de stijl van de badkamer.

Energiezuinig badkamerontwerp

Energiezuinig badkamerontwerp

Bron: Madearchitects.be | Fotografie: Katrien Smet

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply