Badkamer ontwerpen

Grote badkamer met uniek ontwerp


Deze grote badkamer is onderdeel van een moderne familiewoning gelegen in Mentone, Victoria in Australië. De ontwerpers van Jasmine McClelland Design heeft het interieur ontworpen, waar onder andere het ontwerp van deze badkamer onder valt. Het is niet een ‘normale’ badkamer die je dagelijks ziet. Er is gebruik gemaakt van verschillende mooie materialen, wat samen uiteindelijk een mooi geheel vormt.

Grote badkamer met uniek ontwerp

Granieten bad en wastafel

Er is bijvoorbeeld gekozen voor een grijze granieten vloer. Modern, strak en makkelijk in onderhoud. Aan het einde van de badkamer is een kleine podium gebouwd van houten planken. Hierop is een groot rond bad van graniet geplaatst. De langwerpige wastafel, eigenlijk dubbele wastafel, is van hetzelfde graniet gemaakt. Hiertegen over vind je een grote glazen box, waar de inloopdouche is geïnstalleerd. Een transparante inloopdouche met twee grote comfortabele regendouches. Deze gehele wand is betegeld met kleine bronzen zes-hoekige mozaïek tegeltjes.

Helemaal aan de andere kant van de badkamer, is nog een op maat gemaakte kastenwand gebouwd. Gemaakt van hetzelfde hout als de zwevende badkamermeubel onder de langwerpige wastafel.

Grote badkamer met uniek ontwerp

Grote badkamer met uniek ontwerp

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply