Badkamer ontwerpen

Klassieke badkamer met mooie tegels


Een badkamer kan mooi en uniek zijn door verschillende elementen. Door luxe voorzieningen bijvoorbeeld of door het ontwerp van het sanitair. Vandaag willen we jullie inspireren met een badkamer die erg bijzonder is door de combinatie van verschillende tegels.

Klassieke badkamer met mooie tegels

Het is de badkamer van een klassiek herenhuis uit Brooklyn, die ontworpen en ingericht is door Elizabeth Roberts Architecture & Design. Hoewel de interieurstijl chique klassiek is, is de afwerking super strak. Ook is het huis voorzien van de meest moderne voorzieningen zoals een inloopkast, luxe keuken en deze prachtige klassieke badkamer.

Combinatie van drie verschillende tegels

Voor het ontwerp van de badkamer is er gekozen voor een combinatie van drie verschillende tegels. Op de vloer en de zijkanten van het bad zijn betegeld met kleine witte zeshoekige hexagon tegels. De muren bij het bad met douche zijn betegeld met minimalistische witte vierkante tegels met donkere voegen. En de muur achter de wastafel is betegeld met stijlvolle vierkante tegels met een blauw wit patroon.

Klassieke badkamer met mooie tegels

Gouden details

De badkamer wordt bovendien ook gekenmerkt door gouden details. Een gouden douchegordijn stang, gouden sifon, gouden douche en bijbehorende kranen en zelfs het stopcontact heeft een gouden rand gekregen.

De grote ronde spiegel aan de muur boven de wastafel past perfect bij de klassieke stijl!

Bron: Elizabethroberts.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply