Badkamer ontwerpen

Klassieke badkamer renovatie met moderne voorzieningen


Vandaag willen we jullie inspireren met een badkamer renovatie van Studio McGee. Hun klanten zijn verhuisd naar een oudere woning gelegen in het charmante Avenues in Salt Lake City. De woning was super karakteristiek en charmant, maar was ook flink aan verbouwing toe. Er ontbrak bijvoorbeeld een comfortabele moderne badkamer. Dus kreeg Studio McGee om er een te creëren!

Hieronder zien jullie de before en after foto’s. De oude badkamer is bijna niet meer te herkennen na de renovatie.

klassieke-badkamer-renovatie-met-moderne-voorzieningen-before-2

klassieke-badkamer-renovatie-met-moderne-voorzieningen-before-3

klassieke-badkamer-renovatie-met-moderne-voorzieningen-before-4

klassieke-badkamer-renovatie-met-moderne-voorzieningen-before-5

klassieke-badkamer-renovatie-met-moderne-voorzieningen-before

Badkamer ontwerp

Als we zeggen dat het gedateerd is, dat is het ook echt gedateerd. Zo vind je in de oude badkamer lelijk behang, gedateerde vloertegels en sanitair waar je geen gebruik van wilt maken. De bewoners hadden een lange lijst met wensen voor de nieuwe badkamer zoals een bad, een douche met een bank en een dubbele wastafel. De ontwerpers hebben een ontwerp gemaakt, die perfect in de wensen en behoeften past van de bewoners.

badkamer-renovatie-klassiek

dubbele-spiegel-badkamer

Moderne gemakken met klassiek ontwerp

De nieuwe badkamer is voorzien van alle moderne gemakken, zoals de gewenste dubbel wastafel, grote inloopdouche met bank en een modern vrij staand bad. Maar met een klassiek ontwerp, blijft ook het authentieke karakter goed in tact. Strakke witte muren zijn gecombineerd met een marmeren vloer. Op de vloer is bovendien een grote Perzische vloerkleed geplaatst die als een super grote badmat wordt gebruikt.

grote-vloerkleed-badkamer

Ook de houten badkamermeubel heeft een klassiek tintje gekregen, evenals de verschillende gouden elementen in de badkamer. De gouden deurgrepen van de meubel, de gouden badkraan, de gouden wastafelkraan, de gouden wandlamp, noem maar op.

Wat ook erg leuk is, is de rustieke houten ladder bij het bad. Die wordt daar gebruikt als een handige handdoekenrek.

houten-ladder-badkamer

klassieke-badkamer-renovatie-met-moderne-voorzieningen-after

klassieke-badkamermeubel-dubbele-wastafel

perzische-vloerkleed-badkamer

ruime-inloopdouche-met-bank

vrijstaand-bad-klassieke-badkamer

Een mooie badkamer betekent niet altijd dat het super veel geld hoeft te kosten. Wel is het belangrijk om bij een badkamer renovatie een goede planning te maken. Ga vooral ook op zoek naar aanbiedingen (tip: neem een kijkje bij Megadumptiel), want dat al snel honderden Euro’s schelen. Succes!

Bron: Studio-mcgee.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply