Badkamer ontwerpen

Luxe badkamer van hotel Ayllón


Je zou het niet zo snel zeggen, maar dit is de badkamer van een hotel. Een klein hotel gelegen in het centrum van Ayllón, een dorpje in Segovia in Spanje. Het hotel bestaat al heel lang, maar in 2012 was het volledig gerenoveerd op basis van het ontwerp van de interieurarchitecten van Lucas Y Hernández-gil.

Luxe badkamer van hotel Ayllón

Het hotel is warm en huiselijk ingericht met een stijlvolle Scandinavische stijl. Witte muren zijn afgewisseld met muren die met mooie planken zijn bekleed. De houten balken zijn volledig gerestaureerd en in het zicht gelaten. En overal in het hotel kom je stijlvolle Scandinavische meubels tegen.

Luxe badkamer van hotel Ayllón

Marmer wit
De badkamer heeft een hele eigen stijl gekregen. Je is precies ingericht onder het hoge puntdak. De houten balken zijn ook hier zichtbaar en door de aanwezigheid van een groot dakraam, is de badkamer ook lekker licht. Vooral in combinatie met de luxe marmeren vloer en wanden. Door de andere muren wit te stucen, is het weer niet te overdreven posh.

Luxe badkamer van hotel Ayllón

Luxe voorzieningen
De badkamer is natuurlijk wel voorzien van moderne luxe gemakken zoals een groot ligbad, een grote aparte inloopdouche met glazen wanden en grote regendouche, een hangtoilet en een mooie witte waskom waarbij de kraan strak in de spiegelwand is verwerkt.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply