Badkamer ontwerpen

Moderne badkamer in nieuwbouw woning


Vandaag willen we jullie weer inspireren met een hele mooie badkamer. Deze badkamer hebben we gevonden op de website van Villa 4, een bureau dat zich richt op het verhuur van mooie interieur locaties voor bijvoorbeeld fotografie of film. Hier gaat het om een moderne nieuwbouwwoning gelegen op IJburg in Amsterdam. Het prachtige interieur is ontworpen door Bo 6 architecten, gekenmerkt door veel licht en gebruik van walnoot houten elementen. Dat zie je ook terugkomen in het mooie badkamerontwerp.

Moderne badkamer in nieuwbouw woning

Moderne badkamer in nieuwbouw woning

Walnoot hout

Walnoot hout speelt de hoofdrol in het badkamerontwerp. Het komt in het ontwerp terug in de vorm van een op maat gemaakte badkamermeubel, die over de gehele breedte van de badkamer loopt. Deze kast biedt niet alleen kastruimte in de kast, maar ook de bovenkant van de kast kan je heel leuk gebruiken voor verschillende mooie kleine spullen. Denk aan leuke plantjes, kaarsen, beeldjes, noem maar op.

Ook voor de wastafels is hetzelfde walnoot hout gebruikt. Ze hebben twee dikke walnoot houten wastafelbladen gecreëerd boven elkaar. Op de bovenste plank vind je dubbele witte waskommen, gecombineerd met strakke inbouwkranen. De plank daaronder wordt gebruikt voor het opbergen van reserve handdoeken.

Strakke afwerking

Op de vloer vind je grote moderne witte tegels, gecombineerd met strak gestuukte witte muren. De muur waar de walnoot houten badkamermeubel tegenaan staat is betegeld met mooie blauwe, witte en grijze mozaïektegeltjes.

Naast het de dubbele wastafels, is de badkamer ook ingericht met andere moderne gemakken. Een ruime inloopdouche bijvoorbeeld of een super mooi modern vrijstaand bad, die bij het grote raam is geplaatst. Het grote raam zorgt voor licht en ruimtelijkheid in de badkamer, en dankzij de mooie witte houten jaloezieën hoef je niet bang te zien dat er geen privacy is.

Moderne badkamer in nieuwbouw woning

Shop the look

Vind je deze badkamer ook helemaal leuk? Shop de look met onderstaande onderdelen!

1. Vrijstaand bad
2. Waskommen
3. Houten jaloezieen van Topjaloezieen.nl
4. Vipp prullenbak
5. Watafelblad

Bron: Villa-4.nl | Fotografie: Falcohassink.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply