Badkamer ontwerpen

Moderne badkamer met patchwork tegels


Patchwork tegels zijn helemaal hot. Verschillende tegels in verschillende kleuren en patronen die gelegd zijn in dezelfde ruimte. Door de verschillende kleuren en patronen kunnen sommige mensen deze tegels net iets te druk vinden, maar vandaag gaan we binnenkijken in een badkamer, waar de patchwork tegels een echte mooie blikvanger vormen!

Moderne badkamer met patchwork tegels

Moderne badkamer met patchwork tegels

Het gaat om de badkamer van een modern appartement van 120m2 uit Taiwan, die ontworpen is door interieurontwerp bureau KplusCDesign. Zij hebben het hele appartement voorzien van een modern interieurontwerp, voorzien van mooie materialen en oplossingen. Voor de bewoners moet hun nieuwe appartement een rustplek zijn waar ze helemaal tot rust kunnen komen. Het moet ze het hele jaar door het gevoel geven alsof ze op vakantie zijn. Daar hoort natuurlijk ook een luxe mooie en comfortabele badkamer bij.

Moderne badkamer met patchwork tegels

Patchworktegels en metrotegels

De vloer vormt dé blikvanger van de badkamer, die volledig betegeld is met vrolijke patchwork tegels met kleurrijke patronen. Om ervoor te zorgen dat het niet te druk wordt in de badkamer, zijn alle wanden betegeld met witte metrotegels. Op die manier komen de patchwork vloertegels bovendien beter tot hun recht.

Maatwerk kasten

Het is een vrij ruime badkamer en door de brede strook raam, wordt het ook voorzien van natuurlijk licht. Naast een bijzondere indeling, hebben de ontwerpers ook gekozen voor maatwerk oplossingen. Er is een grote moderne grijze wandkast gebouwd met vooral dichte strakke deuren en een aantal open vakken. Deze kast loopt in een hoek van 90 graden door op de wastafelmeubel, die helemaal doorloopt naar de andere kant van de badkamer. Op deze wastafel meubel met mooie eikenhouten lades en een witte werkblad, vind je dubbele wastafels en twee ronde spiegels aan de wand.

Moderne badkamer met patchwork tegels

Tegen over de wastafelmeubel vind je het toilet en het grote ligbad, gescheiden door een dikke scheidingswand. De scheidingswand is samen met het bad ook volledig betegeld met dezelfde witte metrotegels.

Bron: Kcstudio.com.tw

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply