Badkamer ontwerpen

Mooie badkamer ontwerpen van Whiting Architects


De onderstaande badkamer ontwerpen zijn gemaakt door Whiting Architects, die een stijlvolle woning met veel natuurlijk licht heeft gerenoveerd gelegen in Melbourne in Australië. Het interieur van de woning is Scandinavisch modern en is voorzien van een neutraal kleurenpalet bestaande uit zwart, wit en hier en daar mooie houtaccenten. Deze lijn is ook doorgetrokken in de twee badkamer ontwerpen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Mooie badkamer ontwerpen van Whiting Architects

Scandinavische badkamers met hout

De woning heeft in totaal dus twee badkamers. Eén badkamer grenst aan de grote slaapkamer van de ouders, en één badkamer is ingericht voor de kinderen. Hoewel de stijl heel goed herkenbaar is, zijn beide ontwerpen toch net iets anders.

Zo is er voor de ene badkamer gekozen voor mooie Marokkaans-achtige vloertegels met een zwart witte patroon, terwijl er in de andere badkamer een donkere, bijna zwarte houten vloer ligt. En is de ene badkamer voorzien van een grote inloopdouche, terwijl er in de andere badkamer een vrijstaand bad op pootjes in klassieke stijl staat.

Details en kernmerken die wel overeenkomen is bijvoorbeeld het houtgebruik, die terugkomen in de badkamermeubels, de grote ronde haken aan de muur voor de handdoeken en het houten krukje. Er is zelfs een groot platform gebouwd voor de inloopdouche en de wastafel.

Mooie badkamer ontwerpen van Whiting Architects

Mooie badkamer ontwerpen van Whiting Architects

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply