Badkamer ontwerpen

Stoere loft badkamer uit Kiev


Voor een stoer loft appartement gelegen in Kiev, hebben de interieurarchitecten van Martin Architects onder andere deze badkamer ontworpen. Een grote badkamer die niet alleen een stoer en stijlvol ontwerp heeft gekregen, maar ook nog eens voorzien is van alle moderne gemakken.

Stoere loft badkamer uit Kiev

Moderne gemakken
Naast een vrijstaand bad, dat aan de binnenkant wit is en aan de buitenkant koper, is de badkamer ook voorzien van een open douche met luxe glazen wand, een modern hangtoilet, een designradiator en een op maat gemaakte badmeubel, die over de gehele breedte van de badkamer loopt.

Stoere loft badkamer uit Kiev

De stijl past perfect bij het industriële karakter van het loft appartement. Zowel de vloer als de wanden hebben een stoere beton look gekregen. Dit is gecombineerd met een houten wand voor meer warmte in de badkamer, terwijl de wand boven de badkamermeubel volledig van spiegel is.

Stoere loft badkamer uit Kiev

Badkamer verlichting
Wat vooral erg bijzonder is, is de badkamer verlichting. In plaats van één soort verlichting, is er gekozen voor een combinatie van moderne spotjes in het plafond, industriële hanglampen boven het bad en industriële spotverlichting boven de badmeubel.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply