Badkamer sanitair

Badkamer spiegel kast


De badkamer is meestal niet de grootste ruimte in huis. Er zijn uitzonderingen, maar in de meeste badkamers moet je de meubels en sanitair altijd goed passen en meten om ervoor te zorgen dat alles past. Alle ruimte is welkom. Een van de aspecten waar je rekening mee moet houden in de badkamer is de opbergruimte. Opbergruimte voor bijvoorbeeld tandpasta, bekers, cremes, make up, scharen, kammen, borstels, noem maar op. Dit kan je opbergen bijvoorbeeld opbergen in een aparte badkamermeubel, maar het handigst is om dit te doen in een badkamer spiegel. Een badkamer spiegel die ook een kast is waar je heel veel spullen in kwijt kan. Op die manier benut je ook de ruimte optimaal.

Badkamer spiegel kast

Badkamer spiegel kast ideeën

Tegenwoordig heb je heel veel keuzes wat betreft badkamer spiegel kasten. Sommigen zijn klein, terwijl andere spiegelkasten een hele muur bezetten. Je hebt ze in allerlei soorten, vormen en formaten. Om je een idee te geven hebben wij een aantal ideeën een voorbeelden voor je opgezocht. Badkamers met verschillende soorten badkamer spiegels.

Badkamer spiegel kast

Badkamer spiegel kast

Badkamer spiegel kast

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Jasmin Jap A Joe 27 juni 2017 at 00:14

    Geachte heer/mevrouw,

    Ik heb op jullie website een staande badkamer spiegelkast gezien met verlichting rondom geïntegreerde kraan en wasbak. Nu is mijn vraag waar ik deze zou kunnen bestellen of van welke designer is het?

    Ik hoop spoedig iets van u te horen.

    Met vriendelijke groet,

    Jasmin Jap A Joe
    japajoe4@live.nl
    +597-8170064

  • Leave a Reply