Badkamer sanitair

Glazen bouwstenen in badkamer


Glazen bouwstenen, ook wel bekend als glasblokken of glazen blokken, zijn rechthoekige bouwstenen van glas. Deze worden veelal gebruikt om een muur te bouwen, als alternatief van een standaard muur van cement die gestuukt of betegeld is. Het unieke van deze glazen bouwstenen is natuurlijk het materiaal. Glas zorgt er namelijk voor dat de muur transparant is. Transparant, maar op die manier dat je er eigenlijk niet goed doorheen kan kijken. Vandaar dat glazen bouwstenen vaak gebruikt wordt in de badkamer.

Glazen bouwstenen in badkamer

Soorten glazen bouwstenen

Het transparante karakter zorgt ervoor dat de badkamer ruimtelijker is. Dus een kleine badkamer zal door de glazen bouwstenen iets groter lijken dan het is. Tegwnwoordig zijn er verschillende soorten glazen bouwstenen verkrijgbaar. Zo heb je echte heldere blokken, die het meest transparant zijn. De minder transparante blokken heb je bijvoorbeeld met een gestreepte structuur (verticaal of horizontaal), een structuur met bubbles, een geblokte structuur, matglas, etc.

Voordat je ermee aan de slag gaat in de badkamer, is het dus aan te raden eerst even te orienteren welke soort glazen bouwstenen je wilt. Heel veel succes!

Glazen bouwstenen in badkamer

Glazen bouwstenen in badkamer

Glazen bouwstenen in badkamer

Glazen bouwstenen in badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply