Badkamer sanitair

Zwevend toilet in badkamer


Sommige mensen hebben helemaal geen toilet in de badkamer, maar als je een toilet neemt in een badkamer, is een zwevend toilet natuurlijk wel het mooist. Het is hygiënischer en voegt tóch dat extra luxe aan je badkamer. En tegenwoordig is een zwevend toilet helemaal niet meer zo duur. Waarom zou je dan nog voor een normaal toilet kiezen?

Zwevend toilet in badkamer

Even voor de mensen die niet weten wat een zwevend toilet is. Een zwevend toilet wordt gemonteerd aan de wand, in plaats van dat het op de vloer geplaatst wordt. Op die manier lijkt het alsof het toilet zweeft. Vandaar ook de naam ‘zwevend toilet’. Sommige mensen noemen het een hangend toilet. Via een frame die aan de wand wordt bevestigd, is het mogelijk het toilet aan de wand te hangen. Het frame wordt uiteindelijk dicht getegeld, waardoor het niet meer zichtbaar is.

Badkamers voorbeelden met zwevend toilet

Er zijn heel veel verschillende zwevende toiletten verkrijgbaar. Voor elke badkamer stijl is er dus wel een zwevend toilet te vinden die erbij past. Om jou te inspireren hebben we een aantal mooie badkamers voorbeelden verzameld waar een zwevend toilet aanwezig is. Op die manier krijg je een beter beeld van wat we hier allemaal proberen te zetten. Welke badkamer vind jij het mooist?

Zwevend toilet in badkamer

Zwevend toilet in badkamer

Zwevend toilet in badkamer

Zwevend toilet in badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply