Badkamer

Designbadkamer met witte ronde mozaïektegeltjes


Interieurarchitect Dagmar Stepanova van Formafatal heeft in Praag een modern interieur ontworpen voor een jong stelletje. Na een lange tijd in Londen gewoond te hebben, besloten ze weer terug naar Tsjechië te verhuizen. Het stelletje is in Londen wel geinspireerd geraakt door bepaalde interieurstijlen die ze daar zijn tegengekomen, en wilde dat ook terugbrengen naar hun woning in Praag. De woning is voorzien van twee badkamers. Hieronder zien jullie hoe één van de badkamers is geworden.

Designbadkamer met witte ronde mozaïektegeltjes

Penny tiles

Het is een moderne stoere badkamer met een minimalistische uitstraling. Bijna de gehele badkamer is betegeld met witte kleien ronde mozaïektegeltjes. Deze minimalistische tegeltjes, ook wel bekend als ‘Penny tiles’ zijn gecombineerd met een wit geschilderde planken plafond. Met een warme houten zwevende badkamermeubel en bijbehorende houten plank is de badkamer gecompenseerd met warmte en sfeer.

Designbadkamer met witte ronde mozaïektegeltjes

Design

Voor het ontwerp vind je ook genoeg designelementen terug in de badkamer. De badkamermeubel is design, maar ook de gouden waskom en handdouche bij het bad, de zwarte inbouwkranen en de ronde spiegel zijn ook allemaal design. Aan de muur vind je ook de stijlvolle Tolomeo Micro Parete lamp van Artemide.

Bron: Dwell.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply