Badkamer

Kant en klare badkamer van Anne en Leo


Dit is de badkamer van Anne en Leo. De koppel woont in een stoere loft woning gelegen in Chicago. Het is altijd fijn om naar een kant en klare woning te verhuizen, waar alles af is. Een woning waar je niet hoeft te klussen en alleen maar hoeft in te richten met meubels en decoratie accessoires. Dat was beetje het geval van Anne en Leo. In ieder geval voor de badkamer…

Kant en klare badkamer van Anne en Leo

Luxe voorzieningen

Bij het bezichtigen van de loft, was de badkamer precies hetzelfde als zoals je het hier nu ziet. Voor Anne en Leo was het al perfect. Niets meer aan doen dus. En wij begrijpen wel waarom. De gehele badkamer was al perfect afgewerkt. De strakke zwarte gietvloer, de witte metrotegels aan de wand, het blauw geschilderd plafond (mooi blauw) en ook het sanitair was modern en luxe. Er is een open douche aanwezig, een dubbele wastafel tegen over elkaar, kasten voor opbergruimte en een luxe vrijstaand bad op pootjes midden in de badkamer.

Klassieke badkamer

Hoewel het om een industriele loft gaat, vind je in de badkamer vooral ook een klassiek tintje. Het vrijstaand bad op pootjes bijvoorbeeld is typisch klassiek, maar ook de kristallen kroonluchter daarboven past daar perfect bij.

Kant en klare badkamer van Anne en Leo

Kant en klare badkamer van Anne en Leo

Bron: Apartmenttherapy.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply