Badkamer

Kleine badkamer in Göteborg


Deze badkamer hebben we gevonden op de website van de Zweedse Makelaar Alvhem. Het appartement is gelegen in de wijk Linnéstaden van Göteborg. Een mooi appartement met grote open en lichte kamers. De badkamer zelf is niet erg groot. Met een oppervlakte van ongeveer vier vierkante meter zou je het zelfs een kleine badkamer kunnen noemen. Met een inloopdouche, toilet en een badkamermeubel is de ruimte wel optimaal benut.

Kleine badkamer in Göteborg

Basic badkamer inrichting

De badkamer is net als de rest van het interieur vrij basic. Er is gekozen voor een zwarte glansvloer van kleine vierkante tegeltjes. Voor de wanden zijn witte rechthoekige tegels gelegd. Het achterste gedeelte van de badkamer is een inham, die perfect wordt gebruikt als inloopdouche. Een inloopdouche voorzien van een grote regendouche waar je heerlijk kan ontspannen. Deze kan bovendien afgesloten worden met een matglazen deur, hoewel dit niet echt nodig is vanwege de diepte van de inloopdouche.

De badmeubel is ook vrij basic. Strak hoogglans wit, voorzien van twee grote lades om spullen op te bergen, een rechthoekige wastafel en een spiegel.

Kleine badkamer in Göteborg

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply