Badkamer

Kleine badkamer inrichting van 6m2


Een ideale badkamer heeft een ligbad en een aparte douche. Vanwege de beperkte ruimte in een kleine badkamer, is het bijna altijd het een of het ander, nooit beiden. Vandaag willen we jullie inspireren met een kleine badkamer, die ingericht is in souterrain, waar gekozen is voor zowel een ligbad als een grote open douche met dubbele douchekoppen. Super nice!

Kleine badkamer inrichting van 6m2

Bad en open douche met dubbele douchekoppen

Je hebt hier hooguit een oppervlak van zes vierkante meter. Om het optisch zo groot mogelijk te laten lijken, hebben ze hier gekozen voor zowel een minimalistische en praktische indeling als minimalistische stijl. Alle wanden en de vloer zijn betegeld met grote stoere grijze betonlook tegels, zodat het geheel een fijne rustige uitstraling heeft. Door het inrichten van een open douche, zonder wand of deur, is er bovendien gekozen voor een meer open inrichting.

Kleine badkamer inrichting van 6m2

Minimalistische look met betonlook tegels

Links in de badkamer vind je het ligbad, die aan de zijkanten ook betegeld is met dezelfde betonlook tegels. Tussen het bad en de douche is de brede witte wastafel aan de muur gemonteerd met strakke inbouwkraan. Daarboven hangt de bijpassende brede spiegel.

De spotjes in het plafond is dé ideale verlichting voor deze kleine badkamer.

Kleine badkamer in souterrain

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply