Kleine badkamer

Kleine badkamer ideeën van Nerland


Deze kleine badkamer is gerealiseerd door Nerland Building & Restoration uit San Fransisco. De badkamer is misschien vijf, hooguit zes vierkante meter, maar het is toch voorzien van een ligbad met een regendouche, een toilet en een wastafel. Dat is toch best wel knap gedaan. De kleine badkamer heeft bovendien te maken met een deur die naar binnen wordt geopend. Je moet dus rekening houden dat je ook ruimte overhoudt om de deur open en dicht te kunnen doen.

Kleine badkamer ideeën van Nerland

Kleine grijs witte badkamer

De kleine badkamer moest helemaal gestript worden. Alles werd eruit gesloopt om het vervolgens vanaf blanco te kunnen verbouwen. Een uitdagende en leuke klus voor Nerland. De badkamer heeft een mooi neutraal kleurenpallet bestaande uit voornamelijk grijs en wit. De klant wilde namelijk de stijl eenvoudig en simpel te houden. Een prima beslissing, het gebruik van veel verschillende kleuren zou de kleine badkamer niet goed doen.

Kleine badkamer tip

Voordeel van deze kleine badkamer is dat het ook voorzien is van een raam. Het raam zorgt hier veel licht en maakt de badkamer ook groter. Dat kan voor het oog heel veel verschil maken. heb je te maken met een dak, dan is een dakraam onze tip. Een dakraam is niet heel duur, maar het doet je badkamer heel veel goeds. Met duizend euro inclusief plaatsen heb je al een mooie Velux dakraam.

Kleine badkamer ideeën van Nerland

Kleine badkamer ideeën van Nerland

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply