Kleine badkamer

Kleine witte badkamer van 5,2m2


In een stijlvol appartement uit Stockholm, waar alles tot in de kleinste details perfect is afgewerkt, hebben we onderstaande badkamer gevonden. Het is een karakteristiek appartement, dat voorzien is van mooie originele details. En in december 2015 is het volledig van top tot teen gerenoveerd. Een nieuwe vloer, een nieuwe keuken, de muren zijn opnieuw gestuukt en geschilderd, nieuwe leidingen, noem maar op. En uiteraard is ook de badkamer volledig verbouwd. Hieronder zien jullie het inspirerende resultaat!

Ruime inloopdouche, brede wastafel en hangtoilet

Zoals gezegd, is het een vrij kleine badkamer met een oppervlakte van ongeveer 5,2m2. Hierdoor was het niet mogelijk om een bad én een aparte douche te nemen. In plaats daarvan hebben ze gekozen voor een ruime inloopdouche met een luxe regendoucheset. Aan de muur tegenover de douche, is een mooie chromen designradiator gemonteerd, die ook als handdoekenrek gebruikt kan worden.

Als je badkamer binnenloopt, loop je tegen de wastafel aan, die aan de linkerkant middels een glazen douchewand gescheiden is van de inloopdouche, terwijl aan de rechterkant het hangtoilet is opgehangen.

Kleine witte badkamer

Kleine witte badkamer

Witte wandtegels en witte marmeren hexagon tegels

Omdat het een kleine badkamer is, hebben de ontwerpers gekozen voor een echte witte badkamer. Witte wandtegels, een brede witte wastafel met klassieke chromen poten en een wit toilet. Op de vloer vind je prachtige witte marmeren zeshoekige hexagon tegels. Deze tegels geven de badkamer een chique klassieke look.

De brede wastafel is voorzien van dubbele inbouwkranen naast elkaar. En daarboven is een brede op maat gemaakte spiegel gemonteerd, die van de glazen douchewand tot aan de muur loopt.

Kleine witte badkamer

Inbouwkast

Naast de praktische indeling, is de badkamer ook voorzien van veel kastruimte. Aan de rechtermuur is namelijk een inbouwkast gerealiseerd. Een grote op maat gemaakte inbouwkast, die van de vloer helemaal tot aan het plafond loopt. De strakke witte deuren passen perfect bij de minimalistische witte stijl van de badkamer.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply