Kleine badkamer

Mooie praktische badkamer van klein appartement van 29m2


Interieurontwerpers Andrew en Alain Timonina zijn specialisten op het gebied van kleine appartementen. Naast een praktische indeling en inrichtingen, zorgen zij er altijd voor om een stijl te creëren die niet alleen esthetisch mooi eruit ziet, maar ook passend bij de klant. Vandaag gaan we een badkamer laten zien, die het ontwerpersduo heeft ontworpen. Een badkamer van een super klein appartement uit St. Petersburg met een woonoppervlak van nog geen 30m2.

Mooie praktische badkamer van klein appartement van 29m2

Praktische indeling

Vanwege de beperkte oppervlakte, is ook de badkamer vrij klein. Maar daar wisten de ontwerpers wel raad mee. Door een praktische indeling en zorgvuldige selectie van de juiste materialen en kleuren, hebben zij ervoor gezorgd dat de ruimte optimaal wordt benut. Het is niet alleen praktisch ingericht, de badkamer oogt optisch een stuk ruimer dan het in werkelijkheid is.

Bij binnenkomst heb je aan de rechterkant de vrij ruime inloopdouche, recht voor je het toilet met daarnaast de badkamermeubel en bijbehorende wastafel en spiegel.

Tegel combinatie

Er is gekozen voor een combinatie van twee soorten tegels. Het grootste gedeelte van de badkamer, de vloer en de wanden, zijn betegeld met stoere grijze betonlook tegels. Alleen de muur waar de badkamermeubel aan gemonteerd is en de vloer en één wand van de inloopdouche, zijn betegeld met stijlvolle tegels met een bloemenpatroon. Deze compenseren de kille stoere look van de grijze betontegels.

Mooie praktische badkamer van klein appartement van 29m2

Mooie praktische badkamer van klein appartement van 29m2

Boven het toilet is een inbouwkast gemaakt. Super handig voor het opbergen van handdoeken en voorradden zoals shampoo, douchegel en tandpasta.

Aan het plafond zijn een viertal moderne plafondspotjes gemonteerd. En boven de wastafel zijn ook nog een aantal stoere eenvoudige industriële hanglampen opgehangen voor extra licht in de badkamer.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply