Badkamer, Kleine badkamer

Leuke badkamer van instagrammer Ema Bihor


Betonstuc is enorm populair. Vooral de naadloze muur- en vloerafwerking, die in alle interieurstijlen passen spreekt mensen heel erg aan. Het wordt toegepast in de woonkamer, slaapkamer en keuken, maar vooral in toiletten en badkamers is betonstuc erg gewild. Vandaag gaan we jullie inspireren de badkamer van Ema Bihor, die de muren in haar badkamer ook volledig heeft bewerkt met betonstuc. Kijk mee en raak geïnspireerd!

Leuke badkamer van instagrammer Ema Bihor

Betonstuc badkamer

Ema Bihor is een Noorse blogger en instagrammer. Naast leuke posts over eten, reizen, slow living en een gezonde levensstijl, laat ze haar bezoekers ook kiekjes zien van haar huis. Ze heeft duidelijk een hele goede smaak en heel veel gevoel voor interieur & design, wat ook Casavogue.globo.com was opgevallen. Zij hebben dan ook een hele leuke binnenkijker geplaatst bij de Noorse blogger, waar we een kijkje konden nemen in haar super stijlvolle badkamer.

Leuke badkamer van instagrammer Ema Bihor

Zwart witte patroontegels

Het is niet een hele grote badkamer, maar de naadloze afwerking van de betonstuc muren maken de badkamer minimalistische en ruimtelijker. Hierdoor was het ook mogelijk om een iets drukkere vloer te nemen. Ze heeft dan ook gekozen voor super leuke zwarte witte patroontegels op de vloer. Een hele leuke combinatie.

Leuke badkamer van instagrammer Ema Bihor

Gouden details

Het is nóg leuker geworden door het gebruik van verschillende gouden accenten. Denk aan de luxe gouden douche set, de gouden handdoeken ring en de gouden kraan. Ema heeft zelfs een super mooie gouden werkblad genomen, waar de opbouwwastafel op is geplaatst. Het goud geeft de badkamer tóch een net iets chiquere sfeer en uitstraling. Onder het gouden werkblad zijn twee extra houten planken gemonteerd, waar handdoeken en andere accessoires opgeborgen kunnen worden. Erg chique gedaan.

Wat dan weer weer raar is, is het douchegordijn. Je zou op z’n minst een glazen deur hebben verwacht. Toch?! Al met al, het is een hele leuke en fijne badkamer geworden.

Bron: Casavogue.globo.com | Fotografie: Mint Agency

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply