Badkamer

Moderne badkamer in voormalige kerk


Deze moderne badkamer is onderdeel van een voormalige kerk die omgetoverd was tot een prachtig droomhuis. Het is gelegen in Heilo en is ontworpen door de architecten van lksvdd. Het uitgangspunt voor het ontwerp was het behoud van de kwaliteiten van het uit 1928 monument. De gevel, de klokkentoren met klok, het volume, de iconische locatie aan de rand van het dorp en mooie details zoals de houten dakconstructie, de oude paneeldeuren en boog ramen met glas in lood. Ondanks alle authentieke details in de woning is er wel gekozen voor een strakke moderne badkamer.

Moderne badkamer in voormalige kerk

Badkamer met dakraam

De ruimte van de badkamer maakt de het inrichten daarvan gemakkelijk. Het is namelijk rechthoekig zonder bijvoorbeeld rare hoeken of schuine daken. Omdat de badkamer aanvankelijk geen raam had, maar de eigenaren wel belangrijk vonden om een lichte badkamer te hebben, is er een grote dakraam gecreëerd.

Luxe badkamer inrichten

Er is gekozen voor grijze tegels voor zowel de vloer als twee wanden. De andere twee wanden van de badkamer zijn namelijk afgewerkt met mat stuukwerk. Dit verzacht de harde uitstraling van de langwerpige tegels. De badkamer is voorzien van twee luxe wastafels met mooi afgewerkte kranen uit de muur. Daartegenover bevindt zich de grote inloopdouche met twee grote regendouches. De spetters worden tegengehouden door twee glazen deuren.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply