Badkamer, Badkamer ideeën

Moderne badkamer met houten accenten


Materialen kunnen grote invloed hebben op de sfeer en uitstraling van de badkamer. De ontwerpers van Arkstudio en Architect van Your Home, hebben in het Portugese Lissabon een grote verbouwing gerealiseerd voor een oud appartement. Met een complete nieuwe indeling hebben ze in elke ruimte het natuurlijk zonlicht zoveel mogelijk geoptimaliseerd. Ook in de badkamer.

Moderne badkamer met houten accenten

Moderne badkamer met houten accenten

Natuurlijke sfeer

Het is een ruime badkamer met een praktische indeling. Voor de vloer is er gekozen voor vierkante tegels en gecombineerd met betonlook muren. Deze geven de badkamer een stoere strakke en ook natuurlijke uitstraling. Om de natuurlijke sfeer nóg meer te benadrukken en ook om meer warmte te geven aan de badkamer, zijn er verschillende houten accenten gebruikt. Zo hebben de ontwerpers een stoere houten badmeubel gemaakt waar een witte waskom op is geplaatst. Daarboven vind je een moderne kraan die in de muur is verwerkt, de grote spiegel en twee stoere zwarte industriële wandlampen.

Naast de badmeubel vind je een bamboe ladder, gebruikt om handdoeken op te hangen. En ook het industriële krukje met houten zitting draagt bij aan de natuurlijke sfeer van de badkamer.

Moderne badkamer met houten accenten

De badkamer zou groot genoeg zijn voor een bad en een aparte douche, maar ze hebben hier gekozen om één grote inloopdouche te nemen. Hierdoor heb je nog redelijk wat ruimte over.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Badkamer op maat 2 februari 2017 at 11:39

    Ook wij kozen voor een moderne badkamer op maat met houten accenten. Daardoor heeft de ruimte een warme uitstraling. We zijn er super blij mee!

  • Leave a Reply